Background Image

Als gebruikers bezwaar maken tegen informatie die found deze externe partijen wordt gedeeld, moet you de software onmiddellijk uitschakelen

Home  /  twoo-overzicht BRAND1-app  /  Als gebruikers bezwaar maken tegen informatie die found deze externe partijen wordt gedeeld, moet you de software onmiddellijk uitschakelen

Als gebruikers bezwaar maken tegen informatie die found deze externe partijen wordt gedeeld, moet you de software onmiddellijk uitschakelen

November 3, 2022      In twoo-overzicht BRAND1-app Comments Off on Als gebruikers bezwaar maken tegen informatie die found deze externe partijen wordt gedeeld, moet you de software onmiddellijk uitschakelen

Als gebruikers bezwaar maken tegen informatie die found deze externe partijen wordt gedeeld, moet you de software onmiddellijk uitschakelen

Wat u op deze web sites van derden indient, valt onder hun privacybeleid en valt niet onder het Privacybeleid van SDC

Craigs list Web Functions (machine durante infrastructuur) – AVG-facts Yahoo Statistics (gegevensverzameling) – bevat geen persoonlijke informatie, maar emergency room kunnen bepalingen zijn om de laatste cijfers van het IP-adres van de- Gebruiker te verwijderen.

Diensten die Gebruikers aan hun membership linken: SDC ontvangt informatie wanneer Gebruikers apps van derden inschakelen from een dienst van derden integreren satisfied onze Diensten. Voorbeeld: als gebruikers zich aanmelden bij onze Diensten met uw Yahoo-inloggegevens, ontvangt SDC uw naam dentro de age-mailadres zoals toegestaan ??door de- Google-profielinstellingen van de Gebruiker voor verificatiedoeleinden. Gebruikers en projectleden kunnen onze Diensten ook integreren satisfied andere diensten van derden, zodat u via onze Diensten inhoud van derden kunt openen, opslaan, delen en/of bewerken. Voorbeeld: gebruikers kunnen onze Diensten autoriseren voor toegang tot durante weergave van bestanden van een documentendeeldienst van een derde partij binnen SDC. Informatie die SDC ontvangt wanneer Gebruikers onze Diensten koppelen out-of integreren met een dienst van een derde partij, is actually afhankelijk van de- instellingen, machtigingen en de privacybeleidslijnen pass away worden beheerd door perish externe dienst.

We raden ten sterkste aan dat Gebruikers de confidentiality-instellingen dentro de servicevoorwaarden van diensten van derden grondig doornemen om volledig te begrijpen welk method of gegevens er kunnen worden vrijgegeven out of came across SDC kunnen worden gedeeld. Operationele people: SDC werkt samen satisfied externe partijen perish facturering bieden en technische ondersteuning bieden om oplossingen aan onze Gebruikers te leveren dentro de implementeren. SDC kan Gebruikersinformatie satisfied deze derde partijen delen in verband satisfied hun diensten, bijvoorbeeld om te helpen bij factureringscycli, om gelokaliseerde ondersteuning te bieden out-of om maatwerk aan te bieden. SDC kan Klik voor info ook informatie fulfilled perish derden delen, indien Gebruikers toestemming hebben gegeven om informatie te delen, bijvoorbeeld voor technische off klantondersteunende diensten. Software van derden: Gebruikers kunnen ervoor kiezen om nieuwe functionaliteit bottom te voegen home websiteapps van derden te gebruiken op de- Diensten van SDC.

Het Privacybeleid durante de- servicevoorwaarden van software van derden worden niet beheerd door SDC dentro de het Privacybeleid van SDC biedt geen bescherming inzake apps van derden from de manier waarop ze fulfilled uw persoonlijke gegevens omgaan. SDC moedigt gebruikers ten zeerste aan om alle privacybeleidsregels en servicevoorwaarden van derden te controleren voordat ze perish came across onze Diensten verbinden. Website links naar web sites van derden: de- Diensten van SDC kunnen website links bevatten perish u naar andere websites from diensten leiden waarvan de privacypraktijken kunnen verschillen van pass away van ons, zoals inhoudleveranciers.

Daarbij kunnen Gebruikers perish programs van derden toegang geven tot persoonlijke gegevens over u, zoals naam, bijnaam, e-mailadres en persoonlijke gegevens die you in the verband found pass away applications wilt gebruiken

Widgets van derden: onze Diensten kunnen widgets dentro de functies voor sociale media bevatten, bijvoorbeeld de “tweet”-knop van Twitter. Perish widgets en functies verzamelen uw Ip-adres en kunnen een cookie instellen om de- functie correct te laten functioneren. Widgets dentro de socialemediafuncties worden ofwel gehost home een externe partij ofwel rechtstreeks gehost op onze Diensten. De- interacties van Gebruikers came across pass away functies worden beheerst home het privacybeleid van het bedrijf dat het verstrekt en wordt niet beheerst home het Privacybeleid van SDC. SDC heeft verwerkersovereenkomsten voor elke derde partij perish gegevens van de Gebruikers verwerken.

De activiteiten van SDC vereisen dat onze werknemers toegang hebben youngster systemen perish gebruikersgegevens opslaan durante verwerken. Dat dient in the de- eerste plaats 10 behoeve van probleemdiagnose away from probleemoplossing. Om bijvoorbeeld een recognize te stellen van een probleem dat Gebruikers mogelijk hebben satisfied Diensten van SDC, hebben onze medewerkers mogelijk toegang nodig child uw gebruikersgegevens. Het are alle medewerkers en geaffilieerde onderaannemers verboden gebruikersgegevens te bekijken om welke reden dan ook, tenzij dat absoluut noodzakelijk try.

Comments are closed.
Loading...