Background Image

Klachten over acerca de negatieve ervaringen met Meetic

Home  /  love roulette como funciona  /  Klachten over acerca de negatieve ervaringen met Meetic

Klachten over acerca de negatieve ervaringen met Meetic

October 28, 2022      In love roulette como funciona Comments Off on Klachten over acerca de negatieve ervaringen met Meetic

Klachten over acerca de negatieve ervaringen met Meetic

Ook in Nederland is Lexa een groot succes; het wist regelmatig , sinds jaar sobre dag sobre grootste datingsite van Nederland, in bezoekersaantallen te verslaan.

Adres en bedrijfsinformatie

Als u contact zoekt met deze datingsite is dat vrij lastig. Op sobre website staat geen contactformulier, e-mailadres of telefoonnummer. Wel is er een postadres beschikbaar:

Als eliminar wel een telefoonnummer of sitio-mailito adres heeft zien we dat graag terug in de comments. De balde inschrijven kan op

Meetic is onderdeel van de Meetic Group, acerca de zij zijn weer onderdeel van Match Group, waar ook Tinder, OkCupid sobre Hinge onder vallen.

Sobre laatste maanden ontvangen wij veel klachten over Meetic op onze website. loveroulette libre Het wordt voor de traditionele datingsites waarschijnlijk steeds lastig er os concurreren met de grote dating apps. Dit leidt tot lagere bezoekersaantallen referente a (betalende) leden. Een vicieuze cirkel.

Onder aan deze pagina’s kunt u de reacties sobre ervaringen acuden gebruikers lezen. Dit gaat acuden moeite hebben met opzeggen/betaling stopzetten tot dubbele betalingen. Ook is het mensen onduidelijk hoe ze gebruik kunnen maken asisten het herroepingsrecht.

Meetic Opzeggen

Bent u klaar met Meetic, bijvoorbeeld omdat u iemand gevonden hebt, of juist niemand hebt kunnen vinden? Dan is het tijd Meetic op os zeggen referente a uw account volledig te verwijderen. We krijgen noguera eens de indruk dat dit lastig is, dus hier bij het stappenplan om uw account acuden Meetic te verwijderen. Zorg dat eliminar ingelogd bent op de portail acerca de doe achtereenvolgens het volgende:

  • Klik op profielfoto acerca de vervolgens op mijn account
  • Op sobre nu volgende instellingen-pagina scrollt door naar het menu dat support heet
  • Klik op Mijn account opschorten
  • In de nu volgende pop-up klikt eliminar op klik hier dat deel uitmaakt van de zin: Om je account os verwijderen, klik hier
  • Vul uw y-mailito adres en wachtwoord in referente a klik op bevestigen
  • In het nieuwe venster klikt u op Mijn profiel verwijderen
  • Klik op Bevestigen om uw profiel definitief referente a onomkeerbaar te verwijderen asisten

Alternatieven voor Meetic

Als u na het lezen van deze review geen interesse (meer) hebt in deze site, kunt u eens kijken naar alternatieven. Datingsites zonder testen sobre met een breed publiek zijn bijvoorbeeld Relatieplanet sobre het regalado Happy Pancake. Hoger opgeleiden kiezen veelal voor .

Ervaringen met

Heeft eliminar en el eens een periode gebruik gemaakt acuden sobre datingsite Meetic? Proporcionan zijn we uiteraard nieuwsgierig naar uw ervaringen. Laat een review achter in het comment-gedeelte zodat onze lezers kunnen zien wat u van deze dienst vindt. Zo helpt u andere internetdaters sobre juiste keuze os maken.

Let wel: in de reacties hier onder staan wel veel klachten over Meetic. Met name over onterechte afschrijvingen, referente a veel leden krijgen hun profiel lastig verwijderd. Ook zou het technisch vrijwel onmogelijk zijn om op de link os klikken waarmee je je uitschrijft. Opgepast dus!

138 gedachten over “Meetic.be”

Is er hier geen enkel positief liza bij meetic? triestige site proporcionan maar. Dan neem ik geen betalend abonnement want ik wil dit niet meemaken wat je hier allemaal leest!! Groeten, PDS

Geachte, Na noveno dagen kan ik niet meer op jullie site, mijn 2 betalingen zijn betaald met Fortiss Bank. Dank bij voorbaat, om mij terug te Activeren. Vriendelijke groet

die gasten acuden Meetic trekken zich nergens wat asisten aan als ge U abonnementen stop zet, ik blijf althans door betalen acerca de ga nu stappen zetten met deze mensen krijgen ze liever niet op hun dak. Ik ben het beu, heb ze alrededor del verschillende keren een mailito gezonden dat ze mij iets moeten laten weten geen reactie hoe professioneel is Meetic wel volgens mij ik heb er mijn gedachten over ,ik betaal bij Adyen dit is de betaal estacion acuden Meetic nog zo een bende domiciliering ga ik een einde aan maken als ik Meetic punten moet geven wat dit betreft krijgen ze een dikke vette cero

Comments are closed.
Loading...